Op 17 april was er voor de tweede maal een informatie markt georganiseerd door de gemeente Haarlemmermeer.

Bij deze markt waren er naast de kraampjes van de gemeente ook enkele andere organisaties weer uitgenodigd om met een kraampje te komen staan bij het winkelcentrum Floriande. Het was die dag prachtig weer. Marc, Harry en Guus waren al vroeg aanwezig en konden een mooie locatie uitzoeken in het rijtje. Leonie Kuijer (communicatie adviseur van de Gemeente) had alles weer prima voor elkaar.

Bij deze infomarkt hebben we de paspop met pak die we van Truus en Rob konden lenen een mooi plekje kunnen geven bij de kraam. Dat maakte de kraam gelijk alweer een stuk professioneler.

Even later kwam Peter nog even langs, want die had de vlag meegenomen van het clubhuis vandaan en een aantal clubbladen. Harry was er inmiddels ook aangekomen met een poster op A2 formaat van de plattegrond van de duikstek. Deze had Monique op haar werk laten maken. Wieger kwam langs want die was even langs Duikcentrum Nieuw-Vennep gereden voor een aantal folders. Even later kwam ook René langs. Het werd heel gezellig met al die DTH mensen. Het liep in het begin niet storm en hadden we alle tijd om wat bij te praten en de markt te bezoeken. Henk Nijenhuis, de polder-ecoloog van de gemeente kwam even langs bij de kraam om wat bij te praten over het SETL project. Hij vroeg zich af of wij wel eens zoutwater geproefd hadden op de bodem van de duikstek.  Het Heemraadschap vermoed dat er zoutwater door de veenlaag naar boven sijpelt. Wellicht is dit een leuk project voor ons om op te pakken. Verder hebben we nog wat gepraat met Alex Jansen over de mogelijkheden bij De dag van het park en hebben we wat bijgepraat met de eigenaar en eigenares van “Long Island “. Deze maal deelden ze verse Jus d’orange uit. Bij de kraam van “de Lieveling “werden weer lekkere hapjes uitgedeeld. Ook de Duikschool uit Noordwijk was weer van de partij.

Iedereen was in een goede bui. Bij onze kraam begon het toch steeds wat drukker te worden.

Aardig wat mensen die een hele tijd niet meer gedoken hadden maar het nu wel weer eens wilden oppakken. Ook mensen die graag willen duiken kwamen langs. De 1-ster folders waren al gauw op. Daarna hebben we de e-mails genoteerd om later de informatie toe te sturen. In de middag kwamen Carolien en Wieger nog even buurten. Voordat we er erg in hadden was het alweer 15:00 uur en konden we de kraam alweer afbreken.

Het was weer een zeer geslaagde info markt.

zaterdag, 17 april 2010

Avatar foto

Door Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *