Op 7 nov werd er door de gemeente Haarlemmermeer een informatie markt georganiseerd voor de bewoners van Hoofddorp-zuid in het winkelcentrum Toolenburg. Hier konden alle belangen groepen zoals Restaurant “de Lieveling”, en “Long Island” en verenigingen in de omgeving zich van hun beste kant laten zien.In verband met onze duikstek bij de Recreatieplas Toolenburg werd Duikteam Haarlemmermeer eveneens voor deze infomarkt uitgenodigd.

René, Monique en Guus hebben die dag met veel enthousiasme de kraam van DTH bemand. Aangezien het Winkelcentrum Toolen-burg een van de drukst bezochte winkelcentra van Hoofddorp is werd het al gauw een drukte van jewelste bij de kramen.

Voordat René en Guus de Kraam helemaal ingericht hadden, kwamen de geïnteresseerden al bij de stand langs. Toch wel weer aardig wat mensen die gedoken hebben, en het leuk vinden om het duiken weer op te pakken, en ook een vrij grote groep die het er dan eindelijk op willen wagen. Verder waren de omwonende uitermate verrast van wat er zich onderwater allemaal bevond bij de duikstek.Veel mensen kennen de duikstek als zijnde een ballenlijn bij het taluud, maar hadden geen enkele notie van hoe fraai het er onderwater bij die duikstek uitzag. Andere die langskwamen hadden van de duikstek gehoord, en vonden het prachtig om de film over de duikstek te bewonderen. De momenten dat het rustig was bij de kraan waren schaars. Ook enkele leden van DTH kwamen ons met een bezoekje verblijden. Het was een zeer  geslaagde gebeuren.

zaterdag, 07 november 2009

Avatar foto

Door Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *