Afgelopen zondagmorgen onder een stralende zon met een gevoelstemperatuur van 15 graden hebben we de tweede sessie rifbollen ontkist met Herman, Peter, Guus en Kees. Hetgeen   overigens in erg rap tempo gebeurd was, alles wat met de eerste sessie rifbollen zo moeizaam ging met ontkisten ging nu als een speer, dus zijn we weer vier rifbollen rijker mensen!

Ook vriend Wieger kwam ons nog even aanmoedigen met zijn zoontje, altijd leuk die onverwachte bezoekjes. Guus was zo enthousiast geworden dat ié spontaan zei zullen we toch nog twee rifbollen storten?

Na een kort overleg en een bak koffie gingen Guus en Herman de mallen weer stortklaar maken, Kees en Peter zorgden voor een smeuïge beton om de mallen weer te kunnen vullen en dit alles in de outfit van de cementbouw in de vorm van een T-shirt die uit eindelijk gezorgd heeft dat we deze beton voor inkoopsprijs hebben mogen ontvangen, en als tegenprestatie wil de cementbouw een foto met de door hun aangeboden T-shirts met de rifbollen.

Herman die vandaag een dubbele functie had namelijk rifbollen storten en fotograferen, nou Herman, mijn complimenten je hebt het weer op een fantastische wijze weer weten vast te leggen en hiermee staan er weer twee rifbollen in de mal uit te harden. Al met al was het weer een hele vruchtbare zondagmorgen en hebben we nog één sessie te gaan. Ik kijk er alweer naar uit.

zondag, 10 februari 2008

Avatar foto

Door Guus