Dankbetuiging aan medewerkers Dura Vermeer.

Op donderdag 20 november hebben de medewerkers van DTH op gepaste wijze de medewerkers van Dura Vermeer kunnen bedanken voor de bijdrage die ze geleverd hebben bij het tot stand komen van de duikstek in de recreatieplas Toolenburg.

Aan de hand van een powerpoint presentatie over de ontwikkeling van de duikstek, en een onderwater video over de objecten die afgezonken zijn bij de duikstek, konden de medewerkers van Dura Vermeer wat nader kennismaken met het bijzonder mooie leven in deze recreatieplas.

Na de intro over duiken konden de medewerkers vervolgens een proefduik maken in het zwembad de Estafette. Hiervoor waren alle duikinstructeurs en aankomend duikinstructeurs van DTH opgetrommeld. Tevens hebben we geweldige hulp van het bedrijf divEmotion gehad in de vorm van materiaal en instructeurs. Dit alles heeft er toe geleid dat onze gasten optimaal begeleid konden worden bij hun proefduik.

Het werd een gezellig onderwaterfestijn. Hierna was en nog gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje wat na te praten over de presentatie en het proefduik.

Het is een bijzonder gezellige avond geworden. We hopen in de toekomst nog graag samen te kunnen werken.

donderdag, 20 november 2008

Avatar foto

Door Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *