Duikteam Haarlemmermeer

Duik in het verenigingsleven!

  • Nieuwsgierig naar het leven onder water?
  • In het bezit van een duikbrevet maar geen buddy?
  • Zin om te gaan duiken maar niet alleen?
  • Graag de duiktechniek op peil houden in een zwembad?
  • Mensen met dezelfde interesse voor de duiksport ontmoeten?
  • Gewoon lol hebben op de clubavond?
  • Ben je een verenigingsmens?

Heb je meerdere vragen met ja beantwoord? Word dan lid van ons Duikteam!

Duikclub

Duikteam Haarlemmermeer (DTH) is een duikvereniging waarbij gezelligheid en duiken voorop staan. Op donderdag hebben we tussen 20.00u en 21.00u conditietraining en duiktechniek in gevolgd door de clubavond in zwembad de Estafette te Nieuw-Vennep. Daarnaast zijn we bijna elke week ergens langs de waterkant te vinden voor een buitenduik. Als het weer het toelaat gaan we geregeld naar Zeeland voor 2 -meestal hele mooie- duiken in zout water.

Duikcursus

We leiden op volgens de richtlijnen van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond).  Hierbij word je in je eigen tempo opgeleid tot je de benodigde vaardigheden echt beheerst en je je vertrouwd voelt in het duikwater. Weet je nog niet of duiken iets voor je is, neem dan voor het maken van een introductieduik contact op. Kijk ook onder het kopje Leer nu duiken voor alle informatie.

Nachtduiken en andere activiteiten

Er worden veel duikgerelateerde activiteiten georganiseerd zoals nachtduiken,  sepia weekend, biologieweekend, bootduiken, wrakduiken maar ook mosselavond, bbq en dergelijke. Ieder jaar is er een duikvakantie naar het buitenland, van Egypte tot St Eustatius!
En uiteraard maken we ook ‘gewone’ duiken. In de buurt of elders in het land. Vinkeveen, de Sloterplas, het Haarlemmermeerse bos of onze stamplas de Toolenburger plas. Elk weekend liggen er wel leden ergens in het water.

Training

We trainen, op enkele weken in de zomer na, in zwembad de Estafette in Nieuw-Vennep op donderdag van 20:00 tot 21:00. In dit binnenbad houden we naast onze conditie ook onze duiktechniek op peil leuke en nuttige activiteiten. Iedere duiker met een brevet en enige duikvaardigheid kan eraan mee doen!

Contact

Geïnteresseerd? Kom langs in het zwembad of stuur een bericht via het contact formulier.