Lid worden

Leuk dat je interesse hebt in onze duikvereniging! Als je lid wilt worden, bieden we je de volgende mogelijkheden:

1. Normale lidmaatschap. Zo kun je meedoen aan alle duikactiviteiten, duikopleidingen en zwemtrainingen. Je krijgt dan tot 25% korting op DTH-activiteiten. Hiermee help je ook je vereniging om te sparen voor de kortingen en bijvoorbeeld jubileumactiviteiten. Je hebt vast al gemerkt dat we een heel gezellige vereniging zijn!

2. Als je partner en/of kind ook DTH-lid is, kun je kiezen voor het familielidmaatschap. Jullie moeten dan op hetzelfde adres wonen. Met het familielidmaatschap heb je dezelfde voordelen als het normale lidmaatschap en je betaalt vanaf de 2e persoon minder. Je kunt hier ook vanaf zien en het normale bedrag betalen, zodat DTH meer geld kan steken in kortingen voor duikactiviteiten. Een kind mag vanaf het 14e jaar lid worden, omdat het dan mee kan doen met reguliere opleidingen en duikactiviteiten.

3. Je kunt ook vriend van DTH zijn. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de duikactiviteiten en specialties, maar je kunt geen gebruik maken van het zwembad en aangeboden duikopleidingen en je ontvangt ook geen korting op activiteiten. Hierbij mis je natuurlijk de gezelligheid van Duikteam Haarlemmermeer.

Als je lid wordt van onze vereniging, dan is één van de voordelen dat je (georganiseerd) kunt duiken met je clubgenoten. Als je lid wordt van een NOB-vereniging (zoals wij), dan word je ook automatisch lid van de NOB. Zo kun je verschillende opleidingen en specialisaties volgen. Je krijgt daarnaast van de NOB:

– acht keer per jaar het magazine Onderwatersport in je brievenbus
– collectieve verzekeringen;
– de kans om een goedkope duikreisverzekering af te sluiten;

Bovendien kan de NOB zich dankzij jouw lidmaatschap blijven inzetten voor het behoud van duikwater.
Als je via een andere vereniging al lid bent van de NOB, hoef je natuurlijk niet 2x voor de NOB te betalen. Daarom kun je ook voor een vorm zonder NOB-lidmaatschap kiezen. Geef wel aan bij welke vereniging je NOB-lid bent, anders kunnen wij je aanmelding niet verwerken.

Je wordt lid voor 1 jaar en dit wordt stilzwijgend verlengd tot wederopzegging. Je kunt voor 1 oktober via mail opzeggen (ledenadministratie@dth.nl). Er vindt nooit restitutie plaats. Het bedrag ligt rond de 190 euro per jaar, naar rato berekend voor het aantal maanden dat je lidmaatschap nog loopt tot de jaarlijks verstuurde factuur.

Je kunt je altijd een maand gratis meetrainen. Ook kun je dan mee met de georganiseerde duiken om te zien of het klikt.

Meld je nu aan!